Wat is LIV?

Liv staat voor Leonie Interieur Vormgeving. Je kent me natuurlijk vooral van deze webshop. In de basis ben ik echter interieurstylist. Vanuit een passie voor interieur heb ik de opleiding tot interieurstylist afgerond bij de Interieuracademie.

Ik vind het fantastisch om een interieur te ontwerpen. De verschillende interieurstijlen zijn op twee handen te tellen. Toch zijn er geen twee interieurs hetzelfde. In gesprek gaan met jou om al je vragen en wensen in kaart te brengen is de grote uitdaging. Want jij maakt jouw interieur uniek.

Ik streef er naar om een interieur voor je te ontwerpen dat in de basis over 10 jaar nog steeds mooi is. Daarnaast kunnen we natuurlijk de trends volgen door accessoires te kiezen die wat meer uitgesproken zijn en die je eventueel een keer aanpast.

Wat gaan we doen?

Laten we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kom dan bij je langs en breng je interieurvraag in kaart. Op basis van dit gesprek maak ik een offerte.

We gaan samen op zoek naar jouw stijl en de wijze waarop je de ruimte wilt gaan gebruiken. We kijken ook naar wat er wel bevalt aan de huidige situatie en nemen dit als uitgangspunt voor een nieuw ontwerp.

Onderstaand vind je een voorbeeld wat je kunt verwachten als je bijvoorbeeld de woonkamer door mij laat restylen.

Interieur ontwerp woonkamer

Je mag van mij het volgende verwachten:

 • Kennismakingsgesprek en offerte
 • Moodboard
 • Plattegrond met de plaatsing van de meubels en de verlichting
 • Suggesties voor het aanschaffen van meubels bij verschillende winkels
 • Kleur- en materialenadvies
 • Suggesties voor het plaatsen van woonaccessoires
 • Advies gesprek met uitleg van het plan
 • Eventueel het doorvoeren van kleine aanpassingen in het plan op basis van jouw feedback
 • Aan het einde van dit traject ontvang je het plan op papier waarmee je zelf aan de slag kunt

Prijs: € 495,-

Aankopen woonaccessoires

Ben je tevreden over je huidige interieur maar is het nog niet helemaal af? Of krijg je niet de gewenste sfeer gecreëerd met de huidige woonaccessoires.

Ik kan een dag met je op pad bij winkels in jouw buurt en adviseer je bij de aankopen. Ik style dan je woonkamer met de gekochte spullen en waar je niet tevreden mee bent, breng je weer terug.

Je mag van mij het volgende verwachten:

 • Kennismakingsgesprek
 • Shopping bij jou in de buurt en styling op locatie.
 • circa 5 uur

Prijs: € 125,-

Overige dienstverlening

Indien je echter kleinere vraagstukken heb zoals praktische vragen over de inrichting van een (garderobe)kast of plaatsing van de reeds gekochte bank.  Hiervoor maak ik een offerte op maat. Ik kom graag vrijblijvend kennismaken om je vraag in kaart te kunnen brengen.

Bij grotere projecten is het ook mogelijk dat ik begeleid in de aankoop van producten en samen met jou op pad ga om het juiste item aan te kunnen kopen. Ook hiervoor kom ik graag kennismaken om de vraag in kaart te brengen.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem gerust contact met me op!

 

X