Oscar & Lillie, Mannelijk & vrouwelijk, Zwart & Wit, Yin & Yang. Maar nu dus ook Oud & Nieuw.

In mijn huis vind je naast leuke nieuwe woonaccessoires ook oude items. Dit kan een schilderij van oma zijn of een oude klok die al generaties in de familie zit. Een groot gedeelte van mijn eigen woonaccessoires heeft een verhaal. In mijn beleving is dit wat je huis eigen maakt. Jij ben Uniek en je interieur is hier een afspiegeling van.

Omdat ik regelmatig leuke vintage producten tegenkom die niet in mijn eigen huis passen, maar die te leuk zijn om te laten liggen, bied ik ze nu aan op mijn site. Onder het kopje Vintage & Uniek vind je deze vondsten terug. Ik probeer zo goed mogelijk te omschrijven hoe het product er uit ziet. Er kunnen gebruikssporen op zitten. Als een item een vintage item is, zal ik dit duidelijk vermelden.

Veel plezier met het bekijken van de vondsten.