Yellow! Geel is de kleur!

In fashion is geel de kleur van herfst/winter 2018. Gaan we dit terug zien in het interieur?

Geel is de vrolijkste kleur die je kunt kiezen. De kleur geel staat voor geluk en optimisme. Je wordt er creatief van en je schijnt er beter van te communiceren. Deze kleur in je huis zorgt ervoor dat de overige kleuren in de ruimte beter tot zijn recht komen.

Kom maar op met de pot verf

Je kunt natuurlijk meteen aan de slag met verf. Schilder eens een muur in de kleur geel. Er zijn immers tig mogelijkheden. Van citroengeel tot okergeel. Wil je hoogglans of juist mat. Voor elk wat wils. Denk er aan dat je de kleur waar je voornamelijk met je rug naar toe zin, het donkerste maakt. Dit geeft een behaaglijk gevoel in je woonkamer. Maar ook de keuken fleurt op bij een kleurig muurtje.

Woonaccessoires

Omdat verven een heel karwei is, kun je natuurlijk ook aan de slag met gele woonaccessoires. Met enkele stuks in deze accentkleur, krijg je een heel andere sfeer in je woonkamer, keuken of zelfs slaapkamer. Experimenteer, en verplaats eens wat. Je ziet van zelf wat er werkt en wat niet.

Overgang

Verder is het een mooie kleur voor de overgang van de zonnige zomer in de knusse herfst. Daarna zorgt het voor vrolijkheid tijdens de donkere dagen van de winter. Kortom een Topkleur!!!